Митничари на граничен пункт Кап. Андреево заловиха 1,280 млн. къса нелегални

...
Митничари на граничен пункт Кап. Андреево заловиха 1,280 млн. къса нелегални
Коментари Харесай

Митничари заловиха 1,280 млн. къса нелегални цигари от Турция за Западна Европа

Митничари на граничен пункт " Кап. Андреево "  заловиха 1,280 млн. къса незаконни цигари от Турция за Западна Европа. Това е един от огромните удари, само че около празниците обичайно оптите за контрабанда се умножават. 

В складовете има контрабандни артикули от всевъзможни типове, измежду тях и облекла и парфюми. Според началника на пункта Георги Господинов около празниците има претрупан трафик поради бързането за доставки на дарове. " Последният огромен случай е на недекларирани цигари - от Турция до Западна Европа беше изработен опит да се прекарат 1,280 млн. къса. Декларираната стока е била чаршафи. В товарни коли посредством метода " запушалка " нормално се прекарват артикули, които са обект на интелектуална благосъстоятелност. В последните няколко седмици има растеж на контрабанда в рейсове, основно парфюми ", изясни той пред Нова нюз.

По думите му арестуваните продукти за тази година са 1,3 млн., както и 112 тона перилни и почистващи препарати. Митничарят прикани потребителите да наблюдават за качеството и външния тип на продуктите, с цел да познаят дали са менте.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР